marți, 8 septembrie 2020

Romania in pandemie-Ep1

 Salutare


Dupa o pauza foooooooaaaaarte lunga am decis sa revin cu postarile despre, cu si din Romania si romani. Si cum sa incepem altfel decat cu Pandemia !!!!! Care deja nu numai ca a devenit celebra, dar a intrat in folclor. 

Asa cum deja cred ca si pisicile stiu cam de prin Martie 2020 suntem in Pandemie. Ea, Pandemia, nu cred ca a cerut voie sau sau permisiune sau a fost intrebata daca vrea sa vina, daca vrea sa fie pe plaiurile Mioritice! Noi, ca niste jepcari, am decis ca gata, de maine e Pandemie! sau de astazi, ca nici nu imi mai amintesc cum s-a declarat; sau cand; sau cum. 

Ce este sigur 100% este ca daca "somnul ratiunii naste monstrii" atunci "trezirera Pandemiei naste specialisti". Si astia deja sunt milioane, daca nu sute de milioane, mai ales de cand cu Facebook, Instagram, Telegram, Signal, Skype, si altii ca ei. Dar crema de pe tort o primeste Facebook, din milioane de motive- cred ca pentru fiecare specialist exista un motiv. 

Asadar eu as zice sa le iau asa, batraneste, pe rand, si sa aloc cate un pic pentru fiecare. Si incepem cu cel mai tare motiv (asa cred eu) care spune ca viruselul asta a aparut de la 5G si ca 5G -ul il transmite. Aici, de departe, primesc premiul intai pentru tampeala, cei de la academia romana. Cum mai, tu, baritai academicienii, sa publici un asa articol, in care scrii doar tampenii, ineptii si aberatii....si dupa cateva ore te mai si faci de kko scotand articolul de pe site!!! 

Asta inseamna doar cateva lucrurui: fie si-au dat seama ca au facut o buba mai batrana ca ei fie a scapat printre ei si vreunul sub 60 de ani si el a scos articolul. Eu unul altfel  nu pot sa inteleg, pentru ca sunt sute si sute de studii care demonstreaza ca nu e pericol....si totusi ei au publicat. Stau si ma gandesc cum a decurs sedinta sau discutia cand au decis asta: niste nenea cu par alb, cu vata in urechi (daca  mai au urechi ) cu baston (majoritatea), pe scurt un fel de sedinta din Caragiale din O scrisoare Pierduta! Si se ridica primul Matusalem: "Domnilor, sa se modifice 4G-ul in 5G primesc, dar sa nu se schimbe nimic". Si primeste replica rapid - ma rog, cat poate al doilea Matusalem de rapid: "Adica tu vrei sa ne iradiem si sa pierdem academia?". Si cred ca au tinut-o asa o zi intreaga  de nu au inteles nimic. 

Urmeaza dupa academicienii telecomului toti specialistii de pe Facebook care sustin ca 5G-ul e nociv! Ca ne lasa fara par! Ca ne lasa fara gugustiuc - pe astia de mai avem!  Ca va lasa fara jucarica - pe cele care mai aveti! Aici nici macar nu pot sa dau exemple, pentru ca ar insemna ca pierd 10 ani sa le caut si trece pandemia! Aici e de ajuns sa dai  o simpla cautare pe Facebook dupa 5G si deja esti blocat de cate vezi: 

  • Grupuri care cer oprirea 5G-ului ca ne scaldam in ocean de radiatii !!  asta e cea mai buna auzita, mai ales ca la oameni care poate posteaza de pe telefon sau de pe Wireless - deja va scaldati in asa ceva si cred ca singura baie facuta;
  • Postari care spun ca de fapt 5G este sa iti controleze mintea - alooooo, la voi nu are ce sa controleze! 
  • Postari care spun ca 5G-ul este un fel de solutie sa omoare lumea sa suntem prea multi - ne omoram de tambeli ce suntem, nu avem nevoie de ajutor;
  • Grupuri unde se posteaza toate imbecilitatile de pe pamantul asta si care parca devin un fel de religie anti-5G.
Deja in timp ce scriu aici am intrat pe Facebook intr-un astfel de grup si Doamne, ce e acolo. Toti sunt un fel de "academicieni, doctori, ingineri, specialisti de renume mondial" care sunt ferm convinsi ca acest 5G le va distruge tot!!! Nasol este ca am o veste pentru ei - deja sunt dincolo de limita de recuperare, nu se mai poate face nimic pentru ei, nu isi mai revin. Si nici nu cred ca 5G-ul mai are ce sa distruga, la cat de distrusi sunt ei. 

Concluzia primului episod - inainte sa scrieti aberatii poate va documentati! poate mai citit! poate mai verificati!